Garantie.

 

Elk horloge van LEMARQ Watches heeft twee (2) jaar garantie vanaf het moment van aanschaf. De garantie behelst materiaal- en  productiefouten.

 

De garantie geldt niet in geval van defecten en beschadigingen als gevolg van verlies, diefstal of brand; defecten en beschadigingen voortkomend uit (opzettelijk) misbruik, nalatigheid of ongelukken; defecten en beschadigingen veroorzaakt door verkeerd gebruik (druk, schokken, deuken, etc.), aanpassingen (uit elkaar halen of repareren door derden) of door toepassing van materialen die niet door LEMARQ zijn aanbevolen; defecten en beschadigingen voortkomend uit normaal gebruik: om die reden vallen de batterij, het glas en de band buiten de garantie.

 

Na bestelling van je horloge ontvang je van ons een factuur per e-mail (in PDF-formaat). Deze factuur is tevens je garantiebewijs.

 

Indien je garantie wenst te claimen, vul dan het garantieformulier volledig in, sluit een kopie van je factuur bij en stuur je horloge in deugdelijke verpakking naar ons op. Bedenk daarbij dat het opsturen van je horloge voor eigen risico is. Dit houdt in dat LEMARQ niet aansprakelijk is voor het mogelijk beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar dit goed. Na ontvangst van je horloge nemen wij contact met je op over de wijze van afhandeling.

 

Twijfel je of een defect onder garantie valt, neem dan gerust contact met ons op via service@lemarqwatches.com.